Het project

Het project J.S. Bachstraat is een samenwerking van Wooncompas met Stichting Pameijer. Stichting Pameijer verzorgt zorg en huisvesting voor mensen met een beperking. Het huidige gebouw aan de J.S. Bachstraat 4 is van Stichting Pameijer en werd gebruikt voor dagbesteding. Dit gebouw staat inmiddels al geruime tijd leeg.

Wooncompas heeft samen met Stichting Pameijer een nieuwbouw ontwerp gemaakt voor deze locatie bestaande uit:

  • begane grond en eerste verdieping: 26 woon-zorg units voor Stichting Pameijer
  • tweede en derde verdieping: 12 woningen van 62m2 en 2 woningen van 42m2 voor Wooncompas
  • Ook komen er 21 parkeerplaatsen op het terrein
Wooncompas en Stichting Pameijer hebben het plan aanbesteed en er is een aannemer gevonden die het plan gaat bouwen.


Voor de omwonenden was er in 2021 een inloop avond. Op 2 oktober 2023 vond er een nieuwe avond plaats, waarbij omwonenden en geïnteresseerden geïnformeerd zijn over het plan. Met deze link vindt u het ontwerp, gevelaanzichten, artist impressions en de planning.

Huidige planning

De procedure bij de gemeente is bijna afgerond. We verwachten de tweede helft van 2024 te starten met de bouw en eind 2025 op te leveren.

Hoe komt u in aanmerking voor dit project?

Beschikbare woningen in dit project worden aangeboden via Woonnet Rijnmond. Door herhuisvesting kan het zijn dat (een deel van) de woningen al verhuurd zijn. Lees meer over herhuisvesting via Woning zoeken - Wooncompas.

Disclaimer
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een planning kan veranderen door weersomstandigheden, veranderende wet- en regelgeving en/of andere onvoorziene omstandigheden. Als de planning van dit project verandert, passen we de planning aan op onze site. Hier vindt u dus altijd de actuele planning.