De bestaande portiekwoningen worden gesloopt tot aan de huidige kelderbak. De huidige kelderbak en fundering blijft behouden. Op de bestaande kelderbak wordt de nieuwbouw gerealiseerd met houtbouw. In de nieuwbouw komen tweekamerappartementen van 60 m2 en driekamerappartementen van 79 m2.

Voor de omwonenden was op 15 februari 2023 een inloopavond.

Waar vindt u dit project?
  • Rembrandtweg 129 t/m 135
  • Rembrandtweg 143 t/m 207
  • Rembrandtweg 209 t/m 255
  • Hobbemastraat 48 t/m 82
  • Hobbemastraat 49 t/m 71
Huidige planning

Voor dit project is een nieuw bestemmingsplan c.q. omgevingsplan noodzakelijk. We starten hiermee medio 2022 en naar verwachting is medio 2023 de procedure afgerond. We verwachten begin 2024 te starten met de sloop en eind 2025 is de oplevering.

Hoe komt u in aanmerking voor wonen in dit project?

Beschikbare woningen in dit project worden aangeboden via Woonnet Rijnmond. Door herhuisvesting kan het zijn dat (een deel van) de woningen al verhuurd zijn. Lees meer over herhuisvesting via Woning zoeken - Wooncompas. De advertentie datum is nog niet bekend.

Disclaimer
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een planning kan veranderen door weersomstandigheden, veranderende wet- en regelgeving en/of andere onvoorziene omstandigheden. Als de planning van dit project verandert, passen we de planning aan op onze site. Hier vindt u dus altijd de actuele planning.